MODULES - 12 WEKEN PROGRAMMA

Hi!

 

Welkom bij de Modules van het Eat & Train 12 weken programma.

In de afgelopen periode heb ik veel kennis met jullie gedeeld via Eenheden in de Facebook groep en in Masterclasses. Omdat ik die info graag centraal wilde verzamelen en oneindig beschikbaar wilde maken voor jullie heb ik de info verzameld in een online omgeving op mijn website.

Na 12 weken eindigt het coachingsgedeelte van het programma, maar je blijft toegang tot het materiaal in deze online omgeving behouden.

Hieronder vind je een link naar de Modules, die ik heb opgedeeld in Eat, Train & Mindset.

 

In principe kun je met de kennis die ik deel in deze Modules aan de slag met strakker en slanker worden en je mindset veranderen, zodat je nooit meer op dieet hoeft, maar lees eerst nog even verder.

 

Ik heb het allerbeste met je voor.

Ik wil net zo graag als jij dat jij fantastische resultaten behaalt. Dat je straalt van zelfverzekerdheid, je iedere outfit rockt en je nooit meer opnieuw op het punt komt van balen van je lijf. Maar om er het maximale uit te halen is het van belang dat je zelf ook daadwerkelijk aan de slag gaat.

Mensen zeggen wel eens “Kennis is macht” maar kennis is pas macht als je besluit om het ook daadwerkelijk in te zetten. Stel (haalbare) doelen, crush ze!

Oefen met de opdrachten en kijk wat bij je past.

Probeer de voor jou nieuwe oefeningen, wees niet bang dat iets niet lukt qua trainen, heb lol met en om jezelf! Proberen is ook leren en trainen!

 

Het materiaal in deze online omgeving gaat echt voor je werken wanneer je implementeert, om hulp vraagt en de benodigde acties onderneemt. Ik kan en wil je helpen en ben ervoor je, maar kan het (helaas) niet voor je doen.

Stel dus pro-actief je vragen tijdens de coaching sessies, de online masterclasses en in de besloten Facebook groep (of via de mail) en haal alles uit het programma wat er in zit.

 

You got this!

CONTACT

EAT & TRAIN

Laura Bleeker

hallo@eatandtrain.nl

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

LOCATIE

EAT & TRAIN
@

GYMLAB Westerpark

Polonceaukade 14

1014 DA Amsterdam

© 2020 by Laura Bleeker

0