Laura profielfoto 3.jpg

MODULES - 12 WEKEN PROGRAMMA

Hi! 

 

Welkom bij het Eat & Train 12 weken programma.

 

Na 12 weken eindigt het coachingsgedeelte van het programma, maar je blijft toegang tot het materiaal in deze online omgeving behouden.

 

Hieronder vind je een link naar de Kennis Modules, die ik heb opgedeeld in Eat, Train & Mindset.

Voorheen deelde ik deze kennis via Eenheden in de Facebook groep en (deels) in de Masterclasses. Omdat ik heb gemerkt dat op een telefoon soms lastig is alle eenheden in de gaten te houden én ik de info graag oneindig beschikbaar wil maken voor jullie heb ik de info verzameld in een online omgeving op mijn website.

Voordat je met de modules aan de slag gaat en het geleerde gaat toepassen, lees nog heel even verder. 

Ik heb het allerbeste met je voor.

Ik wil net zo graag als jij dat jij fantastische resultaten behaalt. Dat je straalt van zelfverzekerdheid, je iedere outfit rockt en je nooit meer opnieuw op het punt komt van balen van je lijf. Maar om er het maximale uit te halen is het van belang dat je zelf ook daadwerkelijk aan de slag gaat.

Mensen zeggen wel eens “Kennis is macht” maar kennis is pas macht als je besluit om het ook daadwerkelijk in te zetten. Stel haalbare doelen – voor jezelf en met mij- en crush ze!

Probeer nieuwe oefeningen in je schema. Bel die buurvrouw en vraag of ze mee gaat wandelen. Probeer dat gerecht uit dat je anders nooit zou maken. Zeg eens nee tegen die pushy vriendin die altijd wijn wil drinken. Zet een stap uit je comfortzone. En heb ook een beetje lol om jezelf als iets niet meteen lukt.

Proberen is ook leren.

 

Het materiaal in deze online omgeving zal voor je werken wanneer je implementeert, om hulp vraagt en de benodigde acties onderneemt. Ik kan en wil je helpen en ben ervoor je, maar kan het (helaas) niet voor je doen.

 

Stel dus pro-actief je vragen tijdens de coaching sessies, de online masterclasses en in de besloten Facebook groep (of via de mail) en haal alles uit het programma wat er in zit.

 

You got this!

 

Veel succes en liefs,

Laura