Billen bouwen @ home

Mooie billen bouwen zonder gym

Stel je voor, over een maand of wat. Het is warm, zonnig en iedereen is uitgelaten! We mogen eindelijk weer vrijuit naar buiten, praten en knuffelen met wie je maar wil.

Overal zijn feestjes en we kunnen weer naar het strand. 

En jij? Jij bent er klaar voor. Want terwijl de rest van Nederland, met chocola en chips op de bank zat te Netflixen, maakte jij je klaar voor dit moment.

Jij hebt aan jezelf gewerkt, aan je lijf, je voeding en vooral je gewoontes.


Je bent niet alleen klaar om vol zelfvertrouwen, naar die feestjes of het strand op te gaan, maar hebt een start gemaakt met het aanleren van gedrag waar je tegen de tijd dat die ellendige Corona vergeten is, nog steeds iets aan hebt.
 

Van netflixen krijg je geen mooie billen maar van jump squats en burpees ook niet.

Aan het einde van het 6 weken Billen Bouwen @ Home programma:


Ben jij klaar voor de zomer. Je ziet zelfs al dat je billen meer vorm krijgen. Want jij bent de hele quarantaine periode door blijven trainen.
Je was bang om aan te komen door het vele thuis zitten, maar bent zelfs afgevallen.

Je weet precies wat je moet doen zonder gym en hoe je moet trainen om écht resultaat te krijgen én hebt gewoontes ontwikkeld waardoor je voedingspatroon enorm is verbeterd.

En geloof het of niet, maar jij hebt er zelfs tijdens social-distancing een aantal fitte vriendinnen bijgekregen en jullie helpen elkaar door moeilijke momenten.

 

Dit programma is kort maar intensief.

Omdat het de eerste keer is dat ik dit programma op deze manier aanbied wil ik het je aanbieden met een dikke korting. Zo profiteer jij van de lage prijs en krijg ik de kans het programma te perfectioneren.

Die prijs is € 195,- en daarvoor moet je je uiterlijk zaterdag 28 maart vóór 17.00 uur aanmelden. 

Daarna zijn we te ver om nieuwe vrouwen in de groep toe te laten en zul je moeten wachten op een nieuw programma met nieuwe prijs.

 

Wat houdt het in?
 

 • Duur: 6 weken 

 • Uitgebreide online vragenlijst vooraf

 • Een kick-off call van 60 minuten

 • Persoonlijk krachttraining-schema voor thuis, waarbij ik rekening hou met je doelen, jouw fitnesslevel en het materiaal dat je in huis hebt

 • Een super handige app/besloten webpagina, waarin je video's en uitleg per oefening vindt en je makkelijk je progressie bijhoudt. 

 • 3 x videocoachingsgesprek van 30 minuten

 • Een privé FB groep met gelijkgestemden, met

  • 3 live Q&A's

  • Wekelijkse motivatievideo's

  • Leren over hoe je goed en resultaatgericht traint

  • Heel veel praktische kennis over voeding, training en jouw doelen

  • Je weekdoelen delen met de groep en daar gaan we elkaar aan houden

  • Vorm checks

  • Extra billen workouts die we samen online doen

  • Max 10 groepsgrootte (en wat daar gebeurt blijft daar!)

Over mij


Vanaf mijn 16de ben ik altijd bezig geweest met afvallen en probeerde ik alle diëten waarover ik hoorde uit.

In mijn twenties werkte ik doordeweeks als Personal Assistant in een toren op de Zuidas en ik het weekend maakte ik het Amsterdamse nachtleven onveilig.

Ik begon de week met mega lange cardio-sessies en at dan 's avonds een salade of soms zelfs alleen groente. In het weekend ging ik helemaal los met borrels en etentjes. Zo hield ik mijn gewicht én ontevredenheid lange tijd in stand.

 
Op mijn 30ste ging ik lang op reis en bleef uiteindelijk 2 jaar in het buitenland. Toen ik terugkwam met een gebroken hart en ruim 8 kilo zwaarder, kon ik mijn draai niet vinden in NL en besloot ik, dit moet anders. 


Ik ging doen wat ik voor die tijd deed, maar dan nog strenger: nog meer cardio en nu ook in het weekend weinig eten. Voor ik het wist was 15 kilo lichter. Ik voelde me super fit maar dat strakke lijf met die Beyonce billen waar ik van droomde had ik bij lange na niet. Bovendien deed die ingevallen kop me niet veel goeds.

Ai! De sportschool nog maanden dicht, wat een tegenvaller.

Naar de sportschool gaan maakte onderdeel uit van je leven, je voelde je fit en sterk en was hard aan bezig om aan je lijf te werken. Je ziet in gedachten je billen inzakken terwijl je ernaar kijkt...

Online wordt je doodgegooid met gratis "one size fits all' workouts, die net niet aansluiten op wat jij wil bereiken en wat jij wel en niet kan doen thuis.

Je wil zelf wel iets bedenken, maar wat dan precies? En hoe vaak? En als je het bedacht hebt, moet je het nog gaan doen ook.

Bovendien hebben workouts weinig zin als je zo blijft snacken tijdens het thuiswerken.


Ik wilde niet minder sporten, wel ander resultaat.

 

Ik startte met Personal Training. En met eten, flink eten. En dat smaakte (ha!) naar meer.

Ik begon met een opleiding tot Voedingsdeskundige. Haalde mijn eerste sportdiploma. Organiseerde het eerste Eat & Train goes Bali Fitness Retreat. Deed een tweede en daarna derde sportopleiding, Vervolgens deed ik (en doe ik nog steeds) verschillende opleidingen en cursussen om steeds maar meer bij te leren. 

 

Uiteindelijk ben ik gestopt met mijn baan als Business Manager en besloot ik de opgedane kennis van mijn opleiding Coaching & Counseling jaren geleden te combineren met hetgeen ik het allerliefst doe: eten en trainen. Ik registreerde Eat & Train bij de KvK.


Inmiddels werk ik als Personal Trainer en Voedingscoach zowel online als bij de allerfijnste gym van Amsterdam: Shape all in.
Ik heb een lieve vriend en een blije kleine teckel.

Ik weeg 8 kilo meer dan toen ik met PT begon, ben fit en voel me sterk.
Oh en die Beyonce billen? Ik denk dat dat een grapje moet blijven, maar ik mag niet klagen! ;-)

En? Doe je mee?

 

Veelgestelde vragen


Hoe meld ik me aan?
Door op de grote roze aanmeld button te klikken op deze webpagina of te mailen naar laura@eatandtrain.nl

Is het echt iets voor mij?
Als je nu nog twijfelt, laten we dan een '5 minute max call' doen. Trust me, als dit niet het programma voor jou is zeg ik het je ook. 
Vind je dat een fijn idee? Mail me dan je nummer.

Ik heb nooit in de gym getraind, kan ik wel meedoen?
Ja absoluut, we doen alles in overleg en op jouw niveau. Zie me als je persoonlijke coach.

Ik heb een blessure kan ik wel meedoen?
Dat ligt een beetje aan de situatie. Om veel blessures kunnen we heen werken of de spieren sterker maken, maar wellicht dat dit programma dan niet helemaal aansluit bij je. Je mag me hier altijd over mailen.

Ik vind het spannend om geld uit te geven in de huidige tijd.
Dat begrijp ik heel goed, het zijn ook spannende tijden. 
Toch denk ik dat het je investering meer dan waard zal zijn. Zeker nu het voor de 'betaversie-prijs' is :) Ook begrijp ik dat de meeste gym abonnementen bevroren worden, wellicht is dat bij jou ook het geval?

Verder kun je misschien een deel vergoed krijgen via je verzekering. 
Dan zet ik de voedingscoaching apart op de factuur. Kijk hier of je daarvoor in aanmerking komt. 

 

Nieuwsbrief

neem contact met me op

Telefonisch, online of bij

Shape all in 

Van Hallstraat 617

1051 HE Amsterdam

+ 31 06 52183191

laura@eatandtrain.nl

©2015 by Eat & Train.