Een vraag?

Frequently Asked Questions

 

Moet ik al super fit zijn om mee te kunnen?

Nee, dat hoeft zeker niet. Alle trainingen en activiteiten zijn zo samengesteld dat iedereen kan meedoen. Wat je niveau ook is. Belangrijk is wel dat je het leuk vindt om actief te zijn en nieuwe dingen te proberen!

Is het een Crossfit vakantie?

Nee.
(Een deel van) De trainingen vinden plaats bij Crossfit Wanderlust. Deze locatie is gekozen vanwege de sfeer, locatie en lieve mensen, maar vooral omdat er genoeg materiaal is voor iedereen.

Een reguliere gym heeft vaak slechts een beperkt aantal barbells of kettlebells en ander materiaal en het mag jou natuurlijk aan niets ontbreken om fitter en sterker te worden en een leuke training te hebben!

Wat is de samenstelling van de groep?

Iedereen tussen 18 en 80 is van harte  welkom, maar tot nu toe was de jongste deelnemer 22 en de oudste 42.

Kan ik ook alleen komen?

Jazeker! De meeste deelnemers komen alleen. Je komt sowieso terecht in een groep gelijkgestemden en we zorgen er altijd voor dat het ijs al een beetje gebroken is op de eerste dag 😉

Is het mogelijk eerder te komen of langer te blijven?

Als je de mogelijkheid hebt langer op Bali te blijven, vooral doen! Het is een prachtig eiland waar veel te zien en te doen is. Als je wat eerder bij je bungalow wil aankomen of er wat langer wilt blijven kan dat in overleg ook.

Wat voor weer is het op Bali?

Bali heeft een tropisch klimaat en het is het jaar rond ongeveer 30 graden. Van oktober tot en met april is het regenseizoen Het zal echter zelden uren of dagen achtereen regenen of zelfs bewolkt zijn.

Wat is in- & exclusief?

Je vliegticket koop je altijd zelf, maar de onvergetelijke tijd krijg je er altijd bij!

Verder is een en ander locatieafhankelijk, dus check de pagina van het specifieke retreat waar je interesse in hebt voor alle details.

Ben ik verzekerd door Eat&Train of heb ik een eigen reisverzekering nodig?

Je hebt een eigen reisverzekering nodig.
Wil je weten op welke voorwaarden je je reis kunt annuleren of wat er gebeurt als Eat & Train de reis annuleert? De voorwaarden komen binnenkort ook online. Kun je niet wachten? Neem dan zelf contact op.

Heb ik een visum nodig voor Bali?

Als je korter dan 30 dagen op Bali blijft heb je geen visum nodig. Let er wel op dat je paspoort bij aankomst nog minimaal 6 maanden geldig dient te zijn

Ben ik verplicht aan alle activiteiten deel te nemen?

Nee. Het is jouw vakantie en je moet vooral doen waar jij blij van wordt en behoefte aan hebt. Maar ga ervan uit dat het zo leuk wordt dat je niets wilt missen!

Hoe boek ik een reis?

Binnenkort kan dat rechtstreeks vanaf de website, maar tot die tijd dien je contact op te nemen via het contactformulier op de site of door even te bellen!

Nieuwsbrief

neem contact met me op

Telefonisch, online of bij

Shape all in 

Van Hallstraat 617

1051 HE Amsterdam

+ 31 06 52183191

laura@eatandtrain.nl

©2015 by Eat & Train.