OVER MIJ

_Laura E&T AF-9914.jpg

LAURA BLEEKER

Ik begon de week met oneindig durende cardio-sessies en salade of soms zelfs alleen maar groente als avondeten en in het weekend ging ik helemaal los. Zo hield ik mijn gewicht en ontevredenheid lange tijd in stand.

 

Toen ik tijdens verblijf in het buitenland ruim 8 kilo aankwam en daarna mijn draai niet kon vinden in NL, besloot ik, dit moet anders. 

 

Dus ik besloot te doen wat ik voor die tijd deed, maar dan nog strenger: nog meer cardio en nu ook in het weekend weinig eten. Voor ik het wist was 15 kilo lichter. Ik voelde me top fit maar dat strakke lijf met die Beyonce billen waar ik van droomde had ik bij lange na niet. Bovendien deed die ingevallen kop me niet veel goeds. Ik wilde niet minder sporten, wel ander resultaat.

 

Ik startte met Personal Training. En met eten, flink eten. En dat smaakte (ha!) naar meer.

Ik begon met een opleiding tot Voedingsdeskundige. Haalde mijn eerste sportdiploma. Organiseerde het eerste Eat & Train goes Bali Fitness Retreat. Deed een tweede en daarna derde sportopleiding, Vervolgens deed ik (en doe ik nog steeds) verschillende opleidingen en cursussen om steeds maar meer bij te leren. 

 

Uiteindelijk ben ik gestopt met mijn kantoorbaan en besloot ik de opgedane kennis van mijn opleiding Coaching & Counseling jaren geleden te combineren met hetgeen ik het allerliefst doe: eten en trainen. Ik registreerde Eat & Train bij de KvK.


Inmiddels werk ik als Personal Trainer en Voedingscoach zowel online als in mijn studio Gymlab in het prachtige Westerpark.

Ik weeg 8 kilo meer dan toen ik met PT begon, ben fit en voel me sterk.
Oh en die Beyonce billen? Ik denk dat dat een grapje moet blijven, maar ik mag niet klagen! ;-)

Progressie before na.JPG
Anton Laura en Fien.JPG

DOWNLOAD JOUW EBOOK

Begin jij net met krachttraining of ben je al langer bezig maar zonder resultaat?

In mijn ebook deel ik dé 8 voorwaarden voor resultaat,

die ze je in de gym niet vertellen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang mijn ebook in je mailbox

Bedankt! Mijn ebook komt er aan!