_Laura E&T AF-9529.jpg

PERSONAL TRAINING

Let op:
Ik heb zeer beperkt plek voor Personal Training en neem momenteel alleen klanten aan, die ook met Mindset en Voeding aan de slag willen.

"Waarom blijft het altijd zo zwaar als ik met jou train?" Aldus een van mijn cliënten een tijd terug. Als je het makkelijk zou vinden, doe ik mijn werk niet goed, grapte ik.


Het is absoluut niet mijn doel om ervoor te zorgen dat je dagen kromloopt van de spierpijn, maar ik wil je wel laten zien dat je veel meer kan dan je denkt. Zo word niet alleen je lijf sterker maar ook je mindset.


Wil je sterker en strakker worden en ben je klaar met sporten zonder resultaat of sla je de aanmodderfase liever over?


Dan is Personal Training iets voor jou.

 

We zijn de beste match als jij:
 

  • weinig ervaring hebt met krachttraining, omdat je altijd groepslessen, cardio of hardlopen doet of;

  • als je nu écht eens zeker wilt weten dat wat je doet goed is, want je doet wel krachttraining maar het resultaat blijft uit.

  • Je lichaam en je mindset wil transformeren.Een training met mij is zelden alleen een fysieke uitdaging. Omdat ik niet alleen PT ben maar ook Mindset coach zullen de (leuke!) gesprekken die we hebben tussen de sets door vaak doorwerken in je dagelijks leven.


Interesse of meer weten?

WAT ANDEREN ZEGGEN:

MARIANA APARICIO TORRES

De grootste drempel om te beginnen was dat het een investering was in mijzelf.

Voor een werkende moeder met twee kleine kinderen lijkt personal training wel het laatste waar je aan toekomt.

 

Een paar maanden na de geboorte van mijn zoon ben ik begonnen en inmiddels weet ik zeker dat ik juíst door de sessies met Laura, hoe druk het ook is, de week beter doorkom.

 

Dankzij haar aanpak ben ik fitter, slanker, en heb ik meer inzicht over mij en mijn voeding terwijl ik alles al dacht te weten!

 

Keer op keer daagt Laura me uit zonder oog te verliezen voor hoe ik fysiek en mentaal ervoor sta. Heel inspirerend en meer dan de moeite waard.

CORINE STARING

Trainen met Laura is veel meer dan het werken aan een goed en gezond lijf.

 

Wat Laura voor mij speciaal maakt is de combinatie van haar frisse intuïtie, passie voor haar vak en professionele daadkracht.

 

Die combinatie, en dat luistert nauw, maakt dat ik mezelf verras in een training met Laura, ik kom er altijd achter dat ik fysiek…en ook mentaal..tot veel meer in staat ben dan ik dacht.

JESSICA KLUGKIST

Ik heb 10 geweldige personal trainingssessie gehad met Laura in haar studio.

Ik heb geleerd wat zwaar trainen is, hoe je progressieve overload toepast en ook heel veel techniek!

O ja, het was ook nog eens heel gezellig. Het krachthonk liet ik altijd links liggen in mijn sportschool, maar het is nu vaste prik. Ik train nu zelf door met de online programma’s van Laura - Training Only.

 

Aanrader!