top of page

REFERENTIES

IMG_6834.jpg

Esther S.

Via via op insta Laura leren kennen, en na een eerste kennismakingscall besloten een coachingstraject in te stappen.

Dit kwam op het juiste moment, want door alle dingen die ik had geprobeerd, was ik compleet in de war en was mijn relatie met voeding aardig verstoord. Laura leerde me beter voor mezelf te zorgen, waardoor er zoveel meer rust in mijn leven is, en ik niet meer de hele dag met eten bezig hoef te zijn.

Wat een vrijheid!!!

1-1 Traject

IMG_6834.jpg

Li-Anne G.

Ik dacht altijd dat ik moest afzien om slank te worden. Dat er goed en slecht eten was. Dat een zak chips altijd leeg moest. En nog tien andere dingen die mijn afvalpogingen ondermijnden. Laura legde al in ons eerste coachingsgesprek de vinger op de zere plek.

En hielp me daarna om die onhandige overtuigingen stuk voor stuk los te laten. Ruim een half jaar later ben ik bijna twintig kilo lichter. Zijn er geen verboden voedingsmiddelen meer (hello pasta my old friend!). Is mijn gewicht al maanden stabiel. Ben ik weer trots op mijn lijf.

En weet ik 100% zeker dat die kilo’s er nooit meer bijkomen. Dat voelt zoooooo goed! Als je dit leest en je twijfelt nog… gewoon doen. Een beter cadeau kun je jezelf niet geven!

1-1 Traject

IMG_6834.jpg

Rhodé v.d. B.

Een aantal maanden geleden gestart met het programma en wauw wat heeft dit mijn relatie met eten veranderd!

Na vele pogingen tot diëten, heeft Laura ervoor gezorgd dat ik niet meer zo obsessief bezig ben met eten. Zonder een streng dieet, toch afvallen door 'gewoon' te luister naar mijn lichaam.

Laura heeft het vermogen om door de regels heen te luisteren en je een liefdevolle spiegel voor te houden.

Ze heeft me geholpen om ingeslopen patronen te doorzien en te veranderen!

1-1 Traject

IMG_6834.jpg

Inge van W.

Mijn kennismaking met Laura (Eat & Train) heeft voor een hele grote verandering in mijn leven gezorgd.

Van jongs af aan was ik een ontzettende snoeper, ik had meer afkickverschijnselen van het stoppen met snoepen dan ik ooit had van het stoppen met roken!

Het lukte me gewoon niet om definitief te stoppen met die zoetigheden, tot april van dit jaar. Ik schreef me in voor het programma van Laura en mijn leven is drastisch veranderd: geen behoefte meer aan zoet, kilo’s lichter en het belangrijkste: rust in mijn hoofd!

Dank je wel lieve Laura, ik heb ontzettend veel gehad aan onze gesprekken!

1-1 Traject

IMG_6834.jpg

Petra de B.

Via een vriendin die het zichzelf gunde nu eens echt in zichzelf te investeren door met Eat&Train in zee te gaan, zag ik het plezier en het succes van haar afspatten. Tja, dat wil je toch ook? Ik wel! Want na jaren zelf aanmodderen lukte het mij met Laura de vinger op de zere plek te leggen.

Zo knap dat iemand die mij nauwelijks kent zo snel mij de inzichten kon brengen die ik nodig had. Mijn grootste inzicht?
Dat ik het niet allemaal alleen hoef te doen en dat ik heel veel lieve mensen om mij heen heb.
Laura is daar een van. Dus gun jezelf Eat&Train met Laura!

1-1 Traject

IMG_6834.jpg

Fréderique van R.

25 jaar lang diëten (Modifast, Keto, V-shred, sapvasten) had ervoor gezorgd dat ik de hele dag met wel of niet eten bezig was. Ik wilde heel graag een gezonde relatie met eten maar wist niet waar ik moest beginnen.

En toen zag ik Laura voorbijkomen op Instagram. Het voelde alsof ze haar programma voor mij geschreven had. Eindelijk was er iemand die kon uitleggen hoe je lichaam werkt en hoe je brein je voor de gek houdt. En ook wat je moet doen om dat te veranderen.

Het is een investering in geld maar vooral in jezelf. Het is hard werken en je wordt geconfronteerd met je gedrag maar je wordt zeker ook beloond.

En dan blijkt het makkelijk dan je denkt om af te vallen en die kilo's er voor eens en altijd af te houden. Het is het dubbel en dwars waard.

1-1 Traject

IMG_6834.jpg

Fatma I.

Ik ben met Laura van Eat and Train in aanraking gekomen via Instagram.
Tijdens scrollen kwam ik haar account tegen en deze triggerde mij. Waarom?

Ik ben 30 jaar oud, heb ongelofelijke wilskracht en bereik er alles mee maar het vasthouden en vooral rust in mijn hoofd en geen haat en liefde verhouding met voeding is echt een probleem.

Ik ben met Laura in zee gegaan sinds januari 2022 en wellicht gelooft niemand hierin, maar sinds januari val ik af en blijf ik stabiel op mijn gewicht, zonder calorieën te tellen, zonder allerlei regels die mij verbieden iets te eten en het allerbelangrijkste zonder enige stress in mijn hoofd over voeding.

Ik heb met Laura’s adviezen en coaching heel veel rust gevonden en vertrouwen in mijn lichaam. Dat was namelijk mijn doel! Geen regels, geen calorieën tellen maar wel fit zijn, mooi uitzien en gewenste gewich behouden. Ik zou Laura daarom aan iedereen van harte aanraden.

Het is een geweldige vrouw met veel kennis over sport en voeding. Het fijne aan Laura is ook dat ze pittig is en niet blijft knikken en meepraten wanneer je bijvoorbeeld het niet altijd even goed doet.

Ik kan altijd hele fijne gesprekken met haar voeren en uiteindelijk vinden we een weg die volledig past bij mijn levensstijl!

1-1 Traject

IMG_6834.jpg

Nanette de V.

Via Facebook ben ik in contact gekomen met Laura.
Hierna hoor ik wat podcastst over voeding en hiermee om te gaan. Voor mij was het geen probleem om af te vallen, maar die kilo’s kon ik er ook zo weer aan eten. Tracken en diëten waren al lang bekend bij mij.

Laura vertelde dat haar methode meer rust in mijn hoofd zou geven. En dat idee sprak me heel erg aan! In het traject met Laura heb ik geleed dat ik geen stress meer hoef te hebben om wat ik eet!!

Laura heeft me inzichten gegeven in mijn gedrag en patronen. Zelfs al ik echt ik dat haar te slim af kon zijn (onbewust)… Laura had me door. En ik kreeg mezelf ook goed door!

Ik heb veel plezier gehad in dit traject. En ik ben prima op gewicht. Het omgaan met mijn voeding is veel makkelijker geworden. En dat zonder tracken!

Laura bedankt!!

1-1 Traject

bottom of page