REFERENTIES

IMG_6834.jpg

Jesse van der V

Het Eat & Train programma zou ik iedereen willen aanraden die wat kilo's kwijt wil, strakker wil worden en bewuster met voeding/training om wil gaan.
Het heeft mij in ieder geval toch weer inzichten gegeven, terwijl ik dacht ongeveer alles wel te weten over gezond zijn en gezond blijven. Laura coacht je erdoorheen en de weken vliegen voorbij. Je moet wel gemotiveerd zijn en er vol voor gaan, zo bereik je het meeste resultaat zelfs in Corona tijd. Ik ben super blij dat ik het gedaan heb en ben voor de zomer al heel wat kilo's kwijt. Ik dacht dat dit bijna niet haalbaar was maar het tegenovergestelde is waar. Ik zeg twijfel niet gewoon doen!

Eat & Train

IMG_6834.jpg

Natasja

I needed more exercise and had to lose weight, but especially someone who coached me, both physically and mentally. Laura was my hero. She taught me to eat differently and to exercise well. Thank you Laura!

Eat & Train

IMG_6834.jpg

Hanneke

Ik heb nu meer discipline wb eten(snoepen). Ook wat mythes uit de wereld geholpen wb voeding. Ik wist al veel wb trainen maar er veranderd ook veel met de jaren en fijn dit allemaal van Laura te leren. Ze is heel fijn om als trainer te hebben en geen vraag is haar teveel. Ze pusht je wel om te trainen en op je voeding te letten maar op een fijne manier.

12 weken programma

IMG_6834.jpg

Angela

Laura is fijn om mee te trainen. Ik heb langere tijd de Billen Bouwen Small Classes bij haar gevolgd en een jaar lang personal training. Door haar gerichte oefeningen met krachttraining zag ik al snel resultaat. Ze brengt mensen ook de kennis bij waarmee je zelf daarna langere tijd aan de slag kunt. Met haar mensenkennis stelt Laura haar aanpak qua motivatie bij op basis van de persoon met wie ze werkt, ook wanneer je in een groepsverband traint. Dit maakt de klasjes en training met Laura een hele fijne sportervaring.

Train

IMG_6834.jpg

Linda de V.

Laura was niet alleen een stimulans om door te gaan met afvallen, maar ze gaf mij ook inzicht in hoe je eiwitten, koolhydraten en vetten tot je vrienden kan maken😀Daarnaast gaf ze goede tips voor gezonde en calorie-arme recepten en liet ze mij op een no-nonsense en toch positieve manier inzien hoe vaak je jezelf saboteert. Laura is een hele fijne coach!

Eat

IMG_6834.jpg

Charlotte S.

I started the day feeling weak, hopeless and anxious and after my training session with Laura, I felt optimistic, energized and happy... the power of physical activity 🙌🏼Glad to have her as my PT ☺️

Train

IMG_6834.jpg

Lieke van Dijk

Laura heeft ons in een klein groepje heel goed begeleid met billen bouwen. Ze legt alles duidelijk uit en is altijd behulpzaam. Door haar vele kennis op zowel gebied van sporten als voeding weet je dat je met een professional te maken hebt. Die ook nog is heel vriendelijk is. Topper

Train

IMG_6834.jpg

Simona C.

Laura is the best! I am happy i had the opportunity to meet her as a person and to have her as a PT. She is bring key to me, she helped me getting back to a training plan that was right for me. I fell in love again with training and with my body. as a plus, she is very funny to work out with!

Eat & Train

IMG_6834.jpg

Mirte de Vries

Onwijs blij met de goede en professionele begeleiding van Laura. Dank je wel Laura! Een leuk mens die me wist te motiveren en stimuleren. 7 kilo lichter en blij :-)

Eat & Train

IMG_6834.jpg

Anne

Ik sport sinds januari 2018 met Laura. In eerste instantie zocht ik vooral een stok achter de deur om me te helpen met afvallen; de maanden daarvoor was ik van maatje 38 langzaam opgekropen naar maat 42+. In 6 maanden tijd ben ik toen dankzij Laura’s begeleiding teruggegaan naar maatje 34/36. En in principe wist ik toen ook genoeg om zelfstandig op gewicht/gezond te blijven, want daar zorgt Laura voor!! Je krijgt echt alle info. Maar het beviel zo goed dat ik 2,5 jaar later nog steeds regelmatig met Laura sport. Ze past haar trainingen en adviezen telkens volledig aan op wat je op dat moment nodig hebt en let ook altijd goed op het mentale aspect van fit blijven. Inmiddels stuur ik al mijn vriendinnen naar haar Facebook-groep en app.
Laura gaat altijd 10 stappen verder dan enig andere coach die ik heb meegemaakt, en buiten dat ik toch echt zelf moet bewegen word ik voor mijn gevoel compleet ontzorgd op het gebied van fit blijven. Zo was Laura een van de eersten die wist dat ik zwanger was en heb ik me daarna nooit zorgen hoeven maken over welke oefeningen ik nog kon doen en hoe ik fit moest blijven - zolang ik Laura’s adviezen volg weet ik dat ‘t goed komt. Kijk nu al uit naar het weer opstarten na de bevalling!

Eat & Train

IMG_6834.jpg

Simone van Z.

Trainingen met jou en alle vooruitgang zijn die investering 10 x waard! Beste keuze ooit!!

Eat & Train