top of page

REFERENTIES

IMG_6834.jpg

Esther B.

Hi Laura,

Met mij gaat het super…over twee weken ga ik op vakantie en zo relaxed…geen stress! Ik kan me zelfs verheugen op het lunchen tussen de middag! Normaal hongerde ik me op ski vakantie altijd uit…mega actief zijn en zo weinig mogelijk eten, zodat ik na een weekje wintersport lekker afgevallen was…het was voor mij altijd een soort afval boost vakantie, even een goed begin maken naar de zomer toe! Skiën op een blaadje sla en het vervolgens de hele dag koud hebben! Goh??!!! Wat raar hahaha…en nu denk ik echt, wauw wat deed ik mezelf aan?!?!

En weet je…iedere keer als ik aan dit soort dingen terug denk, dan ben ik zo ontzettend blij met hoe het nu gaat en hoe ik me nu voel!

Geen stress, geen zorgen..”gewoon” genieten, alleen ik weet dat dat “gewoon”voor mij dus helemaal niet zo “gewoon“ was! Dat gaat het vanaf nu absoluut worden, maar iedere keer heb ik zo’n besef moment over hoe moeilijk ik het vroeger voor mezelf heb gemaakt!

Ik weet nog heel goed dat ik voor de eerste keer een podcast van jou aan het luisteren was tijdens het hardlopen en dat ik bij ongeveer iedere zin dacht; hier kan ik iets mee! Vervolgens heb ik de hele vakantie aan het strand de andere podcasts geluisterd en toen ik thuis kwam heb ik jou een mail gestuurd…want jij zou m’n reddende engel worden ;)

En dat ben je absoluut!!!!

Na heel veel jaren rommelen met eten, aankomen en weer afvallen en dat… again and again!

Ik snap nu hoe m’n brein werkt, hoe ik om kan gaan met stemmetjes in m’n hoofd, wat voor mij eventuele moeilijke momenten zijn..en eigenlijk gaat het nu helemaal vanzelf! In een paar maanden tijd ben ik zo veranderd…ik was altijd maar met eten bezig, wel of niet eten, uithongeren en weer doorslaan..om gek van te worden!

Ik voel me nu zelfverzekerd en ben blij met mezelf en ik heb vertrouwen dat de kilo’s er nu voor altijd af blijven! En dat…dat is echt geweldig!!!

Dus Laura…ik ben zooooo ontzettend blij met hoe je me geholpen hebt! Het is niet in woorden uit te drukken!!!

Liefs Esther.

IMG_6834.jpg

Daphne H.

Afgelopen zomer vakantie - mezelf liever niet meer in een bikini tonend, dit jaar word ik 50, voelde me nu al wonen in een ‘oma’ lijf – ben ik de podcasts van Laura gaan luisteren. De heerlijk enthousiaste podcasts gaven me al zoveel inspiratie dat ik tijdens de vakantie met Laura’s aanwijzingen aan de slag ben gegaan. Thuisgekomen heb ik een match call met haar ingepland en na deze call zijn we het Eat & Train transformatie traject ingegaan.

And: what a ride!

Ik was sowieso al met een persoonlijke transformatie bezig (dus niet alleen gewicht en trainen), maar hoe fijn en direct heeft Laura mij doen helpen inzien hoe het allemaal ‘makkelijker’ kan. Het draait eigenlijk allemaal niet om eten, maar om je gedachten daaromtrent – en toen ik dat door had… hoe simpel was het voor mij! Ik at gewoon áltijd en bijna altijd gedachteloos… toen ik dat doorhad: de kilo’s vlógen ervan af! (sinds afgelopen augustus al 15 kg!) Geen gezanik meer met diëten, detox, shakes, keihard sporten… Ik eet alles dat ik lekker vind, écht waar! Ik prop mezelf alleen niet meer gedachteloos vol, maar ik sport ook zeker niet overdreven veel (twee keer per week max). De rust en vrijheid die ook in andere reviews te lezen zijn, ervaar ik ook, het is zó fijn om zo vrij te kunnen leven mét eten!

Daarnaast is Laura ook een heerlijk mens om als coach te hebben, je krijgt ongezouten (maar gelukkig wel vriendelijk) te horen waar je jezelf dwarszit en dat je daar mee aan de slag zal moeten gaan – en dat is soms best confronterend, maar uiteindelijk ook heel fijn want het hélpt!

Laura, dank je wel voor je hulp de afgelopen periode, ben er nog steeds heel blij mee en kijk altijd uit naar je nieuwe podcasts! Die blijven inspireren en een feest der herkenning!

IMG_6834.jpg

Fatma I.

Ik ben met Laura van Eat and Train in aanraking gekomen via Instagram.
Tijdens scrollen kwam ik haar account tegen en deze triggerde mij. Waarom?

Ik ben 30 jaar oud, heb ongelofelijke wilskracht en bereik er alles mee maar het vasthouden en vooral rust in mijn hoofd en geen haat en liefde verhouding met voeding is echt een probleem.

Ik ben met Laura in zee gegaan sinds januari 2022 en wellicht gelooft niemand hierin, maar sinds januari val ik af en blijf ik stabiel op mijn gewicht, zonder calorieën te tellen, zonder allerlei regels die mij verbieden iets te eten en het allerbelangrijkste zonder enige stress in mijn hoofd over voeding.

Ik heb met Laura’s adviezen en coaching heel veel rust gevonden en vertrouwen in mijn lichaam. Dat was namelijk mijn doel! Geen regels, geen calorieën tellen maar wel fit zijn, mooi uitzien en gewenste gewich behouden. Ik zou Laura daarom aan iedereen van harte aanraden.

Het is een geweldige vrouw met veel kennis over sport en voeding. Het fijne aan Laura is ook dat ze pittig is en niet blijft knikken en meepraten wanneer je bijvoorbeeld het niet altijd even goed doet.

Ik kan altijd hele fijne gesprekken met haar voeren en uiteindelijk vinden we een weg die volledig past bij mijn levensstijl!

1-1 Traject

IMG_6834.jpg

Nanette de V.

Via Facebook ben ik in contact gekomen met Laura.
Hierna hoor ik wat podcastst over voeding en hiermee om te gaan. Voor mij was het geen probleem om af te vallen, maar die kilo’s kon ik er ook zo weer aan eten. Tracken en diëten waren al lang bekend bij mij.

Laura vertelde dat haar methode meer rust in mijn hoofd zou geven. En dat idee sprak me heel erg aan! In het traject met Laura heb ik geleed dat ik geen stress meer hoef te hebben om wat ik eet!!

Laura heeft me inzichten gegeven in mijn gedrag en patronen. Zelfs al ik echt ik dat haar te slim af kon zijn (onbewust)… Laura had me door. En ik kreeg mezelf ook goed door!

Ik heb veel plezier gehad in dit traject. En ik ben prima op gewicht. Het omgaan met mijn voeding is veel makkelijker geworden. En dat zonder tracken!

Laura bedankt!!

1-1 Traject

IMG_6834.jpg

Sandra B.

In augustus 2022 vertelde mijn 'bestie' me dat ze naar podcasts van Laura luisterde. Ze wist dat ik ook wel wat kilo's kwijt wilde. Toen ben ik gaan 'binge' luisteren. Wat fijn om te horen dat iemand zegt dat je zelf prima weet wat wel en niet gezond is. Dat je geen lijstje krijgt met 'je moet dit doen en mag dat niet'.

Door het luisteren van de podcasts, begon het proces van bewustwording, 'waarom eet ik nu eigenlijk?' De eerste kilo's verdwenen al voorzichtig. Omdat ik toch wel nieuwsgierig was naar meer, heb ik een match call aangevraagd. Daarna besloot ik het Transformatie traject te volgen bij Laura.

Door het schrijven, het reflecteren en de gesprekken met Laura, heb ik nu zo veel meer rust rondom het thema eten. Voorheen was ik de hele dag bezig met eten (3 maaltijden en tussendoortjes). En wat Laura in haar podcasts ook beschrijft, onderhandelen over calorieën. Als je 's avonds denkt, dat je nog niet aan je calorieën bent, kan dat stuk chocolade nog wel. Niet zo logisch, als ik er nu over nadenk.
Nu realiseer ik me, dat ik at omdat ik dacht dat het moest. Honger had ik eigenlijk niet.

Ik heb rust gekregen, en kilo's verloren. In totaal 9 kilo, en nu ben ik stabiel. Ik eet nog steeds lekker, en pak heus nog wel eens chocolade ofzoiets, en ik voel me er prima bij. Geen schuldgevoelens en ook geen startsignaal voor nog meer lekkers.

En ook heel belangrijk, wees een beetje lief voor jezelf. Dat mogen wij vrouwen (even generaliserend) best wel een beetje meer doen.

Ik heb de gesprekken met Laura ervaren als confronterend en waardevol. Heel fijn om regelmatig even te sparren over mijn gedachtenspinsels. Waar Laura dan weer laat zien, dat het niet zo erg is als dat het in mijn hoofd lijkt.

Kortom: ik ben fan!

Bedankt Laura!!

Liefs, Sandra

1-1 Traject

IMG_6834.jpg

Esther S.

Via via op insta Laura leren kennen, en na een eerste kennismakingscall besloten een coachingstraject in te stappen.

Dit kwam op het juiste moment, want door alle dingen die ik had geprobeerd, was ik compleet in de war en was mijn relatie met voeding aardig verstoord. Laura leerde me beter voor mezelf te zorgen, waardoor er zoveel meer rust in mijn leven is, en ik niet meer de hele dag met eten bezig hoef te zijn.

Wat een vrijheid!!!

1-1 Traject

IMG_6834.jpg

Li-Anne G.

Ik dacht altijd dat ik moest afzien om slank te worden. Dat er goed en slecht eten was. Dat een zak chips altijd leeg moest. En nog tien andere dingen die mijn afvalpogingen ondermijnden. Laura legde al in ons eerste coachingsgesprek de vinger op de zere plek.

En hielp me daarna om die onhandige overtuigingen stuk voor stuk los te laten. Ruim een half jaar later ben ik bijna twintig kilo lichter. Zijn er geen verboden voedingsmiddelen meer (hello pasta my old friend!). Is mijn gewicht al maanden stabiel. Ben ik weer trots op mijn lijf.

En weet ik 100% zeker dat die kilo’s er nooit meer bijkomen. Dat voelt zoooooo goed! Als je dit leest en je twijfelt nog… gewoon doen. Een beter cadeau kun je jezelf niet geven!

1-1 Traject

IMG_6834.jpg

Rhodé v.d. B.

Een aantal maanden geleden gestart met het programma en wauw wat heeft dit mijn relatie met eten veranderd!

Na vele pogingen tot diëten, heeft Laura ervoor gezorgd dat ik niet meer zo obsessief bezig ben met eten. Zonder een streng dieet, toch afvallen door 'gewoon' te luister naar mijn lichaam.

Laura heeft het vermogen om door de regels heen te luisteren en je een liefdevolle spiegel voor te houden.

Ze heeft me geholpen om ingeslopen patronen te doorzien en te veranderen!

1-1 Traject

IMG_6834.jpg

Daniëlle P.

Een vriendin had vorig jaar via insta twee coach calls gewonnen, voor Laura’s verjaardagsactie, één voor zichzelf en eentje om kado te geven.
Die kreeg ik, heel lief, omdat ze het me gunt mezelf fijn en blij te voelen met met mezelf en mijn lijf.

Over dat lijf klaagde ik namelijk regelmatig, helemaal sinds ik twee jaar geleden gestopt ben met roken en daarna 10 kilo aan ben gekomen. Ik moet toegeven dat ik er wat sceptisch in stond en twijfelde om die gratis coach call in te plannen.

Ik had al zoveel pogingen tot afvallen ondernomen die meestal niet of slechts tijdelijk werkten. Veel vertrouwen had ik er dan ook niet in. In het kader van “baat het niet dan schaadt het niet” en omdat mijn vriendin mij dit kadootje had gegeven toch gedaan.

And what a gift it was! Het eerste contact met Laura sprak me direct aan. Dus ik besloot in een traject te stappen.

Ze weet in no time de vinger op de zere plek te leggen en dit te benoemen. Niet altijd fijn, wel nodig om iets te veranderen. Want ook daar is Laura helder in; ja, er zal verandering plaatsvinden maar daar moet je wel iets voor doen.

Wat dan? Investeren in jezelf en eerlijk zijn over waarom je doet wat je doet mbt eten. Laura helpt je hierbij en coacht je hier doorheen. Dit doet ze vol overgave. Haar expertise, deskundigheid en drive om haar kennis over te dragen zijn groot. Ze is enthousiast, betrokken, oprecht en niet bang om je te confronteren.

En wat er toen gebeurde…mijn relatie met eten is blijvend veranderd en dat maakt alle verschil. En ja, ik ben afgevallen, wat super fijn is, maar het allerbelangrijkste is dat ik een andere mindset heb gekregen en hierdoor veel meer rust ervaar ten aanzien van eten, afvallen en alles wat hiermee te maken heeft. En dat is veel!

Ik ben oprecht blij dat ik de stap heb gemaakt om het traject met Laura in te gaan en in mezelf te investeren. Dankjewel Laura!

So happy I unwrapped this gift!

1-1 Traject

IMG_6834.jpg

Inge van W.

Mijn kennismaking met Laura (Eat & Train) heeft voor een hele grote verandering in mijn leven gezorgd.

Van jongs af aan was ik een ontzettende snoeper, ik had meer afkickverschijnselen van het stoppen met snoepen dan ik ooit had van het stoppen met roken!

Het lukte me gewoon niet om definitief te stoppen met die zoetigheden, tot april van dit jaar. Ik schreef me in voor het programma van Laura en mijn leven is drastisch veranderd: geen behoefte meer aan zoet, kilo’s lichter en het belangrijkste: rust in mijn hoofd!

Dank je wel lieve Laura, ik heb ontzettend veel gehad aan onze gesprekken!

1-1 Traject

IMG_6834.jpg

Petra de B.

Via een vriendin die het zichzelf gunde nu eens echt in zichzelf te investeren door met Eat&Train in zee te gaan, zag ik het plezier en het succes van haar afspatten. Tja, dat wil je toch ook? Ik wel! Want na jaren zelf aanmodderen lukte het mij met Laura de vinger op de zere plek te leggen.

Zo knap dat iemand die mij nauwelijks kent zo snel mij de inzichten kon brengen die ik nodig had. Mijn grootste inzicht?
Dat ik het niet allemaal alleen hoef te doen en dat ik heel veel lieve mensen om mij heen heb.
Laura is daar een van. Dus gun jezelf Eat&Train met Laura!

1-1 Traject

IMG_6834.jpg

Fréderique van R.

25 jaar lang diëten (Modifast, Keto, V-shred, sapvasten) had ervoor gezorgd dat ik de hele dag met wel of niet eten bezig was. Ik wilde heel graag een gezonde relatie met eten maar wist niet waar ik moest beginnen.

En toen zag ik Laura voorbijkomen op Instagram. Het voelde alsof ze haar programma voor mij geschreven had. Eindelijk was er iemand die kon uitleggen hoe je lichaam werkt en hoe je brein je voor de gek houdt. En ook wat je moet doen om dat te veranderen.

Het is een investering in geld maar vooral in jezelf. Het is hard werken en je wordt geconfronteerd met je gedrag maar je wordt zeker ook beloond.

En dan blijkt het makkelijk dan je denkt om af te vallen en die kilo's er voor eens en altijd af te houden. Het is het dubbel en dwars waard.

1-1 Traject

bottom of page